61 Yurt Haber

BÜYÜKŞEHİR’DEN ANINDA MÜDAHALE

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
BÜYÜKŞEHİR’DEN ANINDA MÜDAHALE
Nejla Büyükyılmaz( Nejlabyz@gmail.com )
15 Haziran 2023 - 20:19
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

AFAD Başkanlığının, “Meteorolojiye göre bugün ve yarın Trabzon’da kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını, dolu, fırtına ve heyelana karşı tedbirli olun” mesajının ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve TİSKİ ekipleri adeta teyakkuza geçti.

Şehir merkezinde yenilenen altyapıdan dolayı hiçbir sorun yaşanmazken, ilçelerde meydana gelen sel, su baskını ve heyelanlara anında müdahale edildi. Bu kapsamda Akçaabat Akçaköy ve Dörtyol, Vakfıkebir Açıkalan, Ortaköy, Akköy, Caferli ve Çavuşlu, Sürmene, Dirlik ve Üstündal, Şalpazarı Geyikli, Düzköy Çal-Orta-Çeşmeler, Maçka Oğulağaç, Kaynarca, Alataş ve Armağan ile Beşikdüzü Çakırlı mahallelerinde 20 ekip yağmurun ilk dakikalarından itibaren yolları açık tutarak mağduriyeti giderdiler.

ORTAHİSAR’DA SIKINTI YAŞANMADI
Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, “Dün başlayan ve bugün sabahın erken saatlerine kadar devam eden su ve heyelan baskınlarına karşı İtfaiye, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığımız ile TİSKİ ekiplerimiz hazır beklediler. İlçelerimizden gelen ihbarlar üzerine anında müdahalelerde bulunduk. Ortahisar ilçemizde yenilenen altyapıdan dolayı herhangi bir sıkıntı yaşamadık” ifadelerine yer verildi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Copyright © 2021 | Bu Site ALİ RIZA EROĞLU Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial