61 Yurt Haber

Tevfik Serdar Anadolu Lisesi Erasmus projesi ile Çekya’da

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
2 Görüntüleme
29 Mayıs 2023 - 9:16
Tevfik Serdar Anadolu Lisesi Erasmus projesi ile Çekya’da
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Trabzon Tevfik Serdar Anadolu Lisesi Erasmus projesi ile Çekya’da…

Trabzon Tevfik Serdar Anadolu Lisesi olarak Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen KA121 Erasmus Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında 5-11 Mart 2023 tarihleri arasında Çekya ‘nın Prag şehrindeki EDUCAnet -Gymnazium Okulu ve Obchodni Akademie Okulu’nda “ Dijital Becerilerin Geliştirilmesi”: Web 2.0 Araçlarınına yönelik Öğrenci Grup Hareketliliği ve İşbaşı Gözlem faaliyetini gerçekleştirdiler.

Tevfik Serdar Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Güler Bulut ve Fatma Şimşek Konak ile birlikte 6 öğrenci katılım gösterdiler.

Katılımcı öğrencilerimiz akranları ile birlikte Web 2.0 araçalarını kullanarak etkinlikler yaptılar. Ayraca öğrencilerimiz ülkemizi, ilimizi ve okulumuzu tanıtan sunum gerçekleştirdiler.

Tüm katılımcılarımıza teşekkür eder edindikleri kazanımları ve öğrendikleri dijital uygulamaları okullarımıza taşımalarını temenni ederiz.

Ayfer M.BULUT, Mayıs 2023

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2021 | Bu Site ALİ RIZA EROĞLU Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial