61 Yurt Haber

Tevfik Serdar Anadolu Lisesi bir Erasmus projesini daha başarı ile tamamladı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
10 Görüntüleme
24 Mayıs 2023 - 13:02
Tevfik Serdar Anadolu Lisesi bir Erasmus projesini daha başarı ile tamamladı
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Tevfik Sedar Anadolu Lisesi; Almanya,İspanya ve İtalya ile ortak olarak yürüttüğü Erasmus + K229 Fashion Sustainability and Awareness başlıklı projesini başarıyla tamamladı.

Bu projede Modanın Sürdürülebilirliği ve farkındalığı konusunu 4 ülke yaptıkları ortak çalışmalarla öğrencilerini,velilerini,yaşadıkları çevreyi bilinçlendirmeye ve farkındalık yaratmaya çalışmak için birçok aktiviteler yaptılar.

4.toplantılarını 8-12 Mayıs 2023 tarihleri arasında Almanya’nın Wolfenbüttel şehrinde gerçekleştirdiler.
Proje yürütücüleri ingilizce öğretmenlerimiz Seda Akıntürk ve Funda Arzu GENÇ rehberliğinde gerçekleşen toplantıya 7 öğrenciyle katılıp ,okullarını ve ülkemizi başarıyla temsil etmişlerdir.


Projelerinin bu ayağında öğrenci ve öğretmenler sürdürülebilir ve geri dönüşüme uygun tekstil örneklerini inceleyip ,fabrikaların su israfını ve CO2 emisyonlarını azaltmak için nasıl çalışmaları gerektiği konusunda çeşitli aktivitelere katılıp bilgilendiler.

Tevfik Serdar Anadolu Lisesi öğretmenlerini, öğrencilerini ve proje kapsamında emeği geçen herkesi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz…

Ayfer M.BULUT, Mayıs 2023

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2021 | Bu Site ALİ RIZA EROĞLU Tarafından Hazırlanmıştır.

googleplay
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial